–Emme tee pelkästään hehtoisoja juhlia, teemme mielellämme pieniäkin, sanoo Mari Holopainen.
Hän pyörittää yhdessä miehensä Jukan kanssa Holle’s Kitchen-pitopalvelua Teijolta käsin ja nyt myös ravintola Brukinrantaa.
Holopaiset pitivät lounaskahvilaa Salossa, mutta päättivät keskittyä kokonaan pitopalveluun. Asunto löytyi Teijolta ja keittiökin.
–Meillä oli tämän Brukinrannan keittiö yhteiskäytössä silloisten vetäjien kanssa.
Yhteistyö pelasi, kun ravintola oli auki vain lounasaikaan. Kun Holle’s Kitchenin palveluiden kysyntä kasvoi, Holopaiset saivat lisää keittiöaikaa ottamalla myös ravintolan hoitoonsa.
–Nyt edetään rauhallisesti, lupaa Holle, Jukka Holopainen.
–Pannaan ensin ruokapuoli kuntoon.
–Tehdään tästä kyläläisille ja firmojen työntekijöille ruokapaikka, jatkaa Mari Holopainen.
Samaan aikaan syntyy leipää kyläkauppaan ja paikallisiin kahviloihin.
Jukka Holopainen puurtaa ruokapuolta aamuvarhaisesta.
Tekemistä riittää, sillä mies pitää kiinni siitä, että ruoat ovat mahdollisimman alusta asti itse tehtyjä.
–Savustan kalat, pyöritän lihapullat ja leivät. Savukalaa vakuumissa saa kuka vaan kaupasta.